Met de juiste uitstraling versterk jij je inhoudelijke boodschap

Bij een zakelijke outfit draait het niet alleen om "er leuk uitzien". Nee, met je zakelijke outfit wil je ook betrouwbaarheid uitstralen. Een goede zakelijke uitstraling draagt bij aan de indruk die klanten, werknemers of andere zakelijke contacten van je hebben. Jij bent de uitstraling van je bedrijf en minstens zo belangrijk ook je personeel, straal je visitekaartje uit.

Je hoeft geen duur maatpak te dragen om succes uit te stralen. Ook je zakelijke uitstraling wordt pas echt succesvol als je kleding draagt die bij je past. Kleuren zijn hierin even belangrijk als stijl van de kleding. Wist je bijvoorbeeld dat zwart erg afstandelijk overkomt? Met de juiste kleding en kleuren, kun je gemakkelijk bereiken bij een ander wat je wilt, omdat dit voor een heel belangrijk gedeelte bepaalt hoe mensen over je denken.

Maar het zijn niet alleen kleren die de zakenman of -vrouw maken. De juiste uistraling wil zeggen dat jouw innerlijk en uiterlijk een geheel vormen, dat jouw verpakking jouw persoonlijkheid ondersteunen. Dat alles in harmonie is en het totale plaatje er aangenaam uitziet, dit heeft niets te maken met een knap uiterlijk of de laatste modetrends. Het zijn belangrijke punten waarmee je rekening moet houden vóórdat jij die onvergetelijke indruk wilt maken op een belangrijke klant, of misschien je nieuwe baas. En ik kan je daarbij adviseren, zodat jij voortaan tijdens die eerste indruk meteen onvergetelijk zal zijn.

Prijs op aanvraag