De zelfbewuste vrouw ....


                    weet wat ze wil
                    staat stevig in haar schoenen
                                                                    .....en straalt dat ook uit!


Je weet inmiddels wat je wilt en waar je voor staat. Geweldig toch! Hoe komt het dat je dan toch nog reacties krijgt die je niet verwacht? Laat jij jouw kwaliteiten zien? Straal jij uit wat je wilt uitstralen? Heb jij van nature een krachtige uitstraling en wil je wat zachter overkomen, of heb je juist een zachte uitstraling en wil je die powervrouw laten zien!? Dan is het belangrijk om bewuster te gaan kiezen en bewust te weten waarom je dat kiest. Het ontwikkelen van een passend imago is een proces.

4-maanden programma "Stralend en zelfbewust"! 

Wat is jouw favoriete kleur?

Kleuren zeggen veel over je persoonlijkheid. Iedereen heeft een voorkeur voor bepaalde kleuren;
deze zijn verbonden aan je persoonlijkheid en zij  stralen dat ook uit. Kleuren die je nooit draagt kunnen een uitdaging zijn.
Om de kleuren van jouw persoonlijkheid te benadrukken, gaan we op zoek naar de juiste nuances; d.m.v.  combinaties van jouw haar-, huid- en oogkleur, ontstaat  een kleurenpalet  dat de kleuren van jouw persoonlijkheid verbindt met de kleuren die jou mooi maken en jouw uitstraling versterken.

Kledingstijl is persoonlijk, want jij bent uniek.

Laat jij met je kledingstijl zien wie je bent of verberg jij je ware ik nog vaak? Je persoonlijke stijl is datgene wat als individu bij jou past. Hiervoor gaan we een imago identiteit aanmaken, door te kijken naar jouw natuurlijke uiterlijke eigenschappen en jouw persoonlijke (innerlijke) eigenschappen.  We gaan samen  opzoek naar jouw persoonlijke stijl datgene wat als individu bij je past. Hierbij word een image-ID gemaakt; dit geeft inzicht hoe jij jouw eigen uitstraling kunt behouden met kleine aanpassingen naar datgene wat je wilt laten zien.
Met een figuuranalyse bekijken we je mooie punten die extra naar voren mogen komen  en laat ik zien hoe je dat het beste kunt doen.

Met het totale Stijladvies straal je uit wie je daadwerkelijk bent, want dat is toch wat je aan de wereld wil laten zien!

Een kledingkast vol, maar niets om aan te trekken.

Een goede kledingkast bevat kledingstukken en accessoires die passen bij je levensstijl, die qua kleur en stijl bij je passen, maar ook kledingstukken die goed te combineren zijn. Je leert precies welke setjes je van jouw kledingstukken kunt maken en welke must-haves net die finishing touch geven.
 
 
Het 4-maanden programma ‘Stralend en zelfbewust’ bestaat uit 5 sessies, waarin je persoonlijk begeleid word.

  • Kleurenanalyse met persoonlijk kleurenpalet
  • Make-up advies, opgemaakt in jouw mooiste kleuren
  • Figuur- en stijl advies in een persoonlijk stijlboek
  • Image-ID 
  • Garderobeplanning met persoonlijk lookbook en uitgewerkt kledingplan
  • Een jaar lang ondersteuning via een persoonlijk Pinterest bord

**** NU Boeken gratis een dagdeel Personal Shoppen!****

Klik op onderstaande afbeelding voor een afspraak/meer info..