My Color Passport

 

My Color Passport is je persoonlijke en budget-vriendelijke kleurencoach die kleuren aanreikt die bij jou passen en inspireert om kleuren te combineren.

Combineer, creëer, experimenteer en shop alleen nog de dingen die verrassend goed bij elkaar passen.

Een My Color Passport-kit bevat:

  • Een handig paspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties.

  • Toegang tot My Color Passport  app - jouw digitale kleurenwereld.

  • Een digitaal trendmagazine met kleuradvies per seizoen.

  • Een zelfverzekerd gevoel bij al je kleurkeuzes.

 

Dit geweldig My Color Passport-kit is in combinatie met advies is het een super tool! Waardoor jij precies weet hoe je de kleuren in jouw contrasten kan combineren en welke make-up kleuren jouw geweldig staan!


Onderstaand MY COLOR PASSPORT app ... Waarmee jouw persoonlijke trendkleuren zichtbaar zijn. Kleuren met een smile is een topper voor jou en andere kleuren kun je mooi combineren. Je kan zelf kleuren samenstellen en opslaan, je favoriete kleuren bewaren. Foto's maken van kledingstukken om te kijken of het een match is. Hierdoor kun je zelf jouw persoonlijk palet maken datgene wat jij mooi vind.

 

Hierdoor krijg jij het optimale effect!

MY COLOR PASSPORT is een persoonlijke kleurencoach en wereldwijd gepatenteerd hulpmiddel om betere kleurencombinaties te creeeren. Het is jouw ideale coach tijdens het shoppen en bij het selscteren van een outfit.

MY COLOR PASSPORT is ontwikkeld na onderzoek bij meer dan 30.000 consumenten. Deze kleurencoach werd vier modeseizoenen (twee jaar) lang getest in diverse modewinkels en is nu klaar om op jullie losgelaten te worden. De kleurenanalyse kan maar liefst 16 verschillende kleurenprofielen onderscheiden.

MY COLOR PASSPORT biedt een persoonlijk kleurenprofiel aan in een persoonlijke gebruiksomgeving met aangepaste kleurenanalyse voor jouw type. Je persoonlijke My Color Passport is verzegeld door een digitale kleurenwereld waar je allerlei kleurentips en deals op maat terugvindt.

MY COLOR PASSPORT helpt miskopen de wereld uit en helpt je om modestukken op een goede manier te combineren. Maar vooral, het geeft de nodige portie zelfvertrouwen over je look!

Deze APP kun je extra toevoegen bij een kleurenanalyse voor een optimaal effect. Ik wil graag dat je deze APP op een goede manier gebruikt en ik laat je daarbij zien welke contrasten het beste bij je staan, welke haarkleur jouw uitstraling versterkt. Wat make-up voor je kan doen subtiel met een groot effect. Kijk op KLEURENANALYSE wat de toevoeging is. Hierbij word het gebruik van deze APP een onmisbare tool!

Ben je alleen geintereseerd in de app zonder verdere uitleg kijk dan naar de beurzen of open dagen van mijn bedrijf dan word het aangeboden zonder verdere uitleg van haarkleur, contrasten etc. Op de Home page staan de beurzen en open dagen!

De kosten voor de APP incl. onderstaande tool, excl. kleurenanalyse € 29,90*

Onderstaande tool geeft inzicht in jouw kleuren waarbij duidelijk te zien is welke kleuren waar te dragen.
 


*Let op! Deze prijs is alleen op beurzen en open dagen tenzij vermeld, anders is het altijd als extra, mits anders vermeld.