KleurencoachingErvaar wat kleur over jouw persoonlijkheid vertelt. Waarom dragen we sommige kleuren wel en andere niet?

Ben je benieuwd naar de taal van kleur en wil je meer weten over de interpretatie van kleurkeuzes? Ook dan kun je terecht bij Antoinette Styling. Volgens de Colour Comfort Methode van Thelma van der Werff leer ik je hoe je kleuren kunt interpreteren en verklaren.

De Colour Comfort Methode is gebaseerd op het bewijs dat kleur inderdaad invloed heeft op ons leven. Deze methode interpreteert en legt uit hoe kleur ons beïnvloedt in ons dagelijks leven. Kleuren kunnen veel over je vertellen en hebben ook invloed op hoe anderen op je reageren. Als je de taal van kleur leert spreken, kun je je emoties en denkpatronen beïnvloeden.

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je de ene ochtend voor een zwarte trui hebt gekozen, terwijl je de andere ochtend zonder twijfel dat rode jasje uit de kast trekt? Ben je je ervan bewust dat je met die kleuren al een heleboel over jezelf prijsgeeft? Zwart komt bijvoorbeeld koel en afstandelijk over, terwijl rood vaak geassocieerd wordt met extraverte mensen.

Dagelijks zijn we omrings door kleuren. Sommige kleuren maken je vrolijk, andere helpen je concentreren en weer andere kleuren zijn goed om je te kalmeren. Door de taal van kleur te gaan spreken en bewust te worden van de kleurkeuzes bijvoorbeeld in je kleding. En als je je daarvan bewust bent, kun je die kleuren inzetten als een krachtig middel.

€ 75,00   voor een persoonlijkheidsprofiel op basis van je kleurkeuze. Je ontvangt een advies op maat, over welke kleuren je kunnen ondersteunen in het bereiken van je doelen of wensen.
€ 55,00   voor degene die al een kleurenanalyse gedaan hebben.

Afspraak maken