Wat is Het Imago Spel?


Sta jij weleens met twijfel voor de spiegel? Staat dit me wel? Ben ik daarvoor niet te oud, te jong, te groot of te klein? Welke stijl past bij mij? Waar haal ik de moed vandaan om me anders te kleden? Hoe krijg ik de juiste uitstraling, die laat zien wie ik ben? Hoe word ik zichtbaar waardoor ik serieus genomen word? Of heel praktisch: waar vind ik de kledingzaak of kapper, die bij me past?

We hebben ze allemaal, onze vragen.

Deze workshop Het Imago Spel is geschikt voor degenen die meer willen weten over onderstaand. 

  • Bewust bezig zijn met de vraag: wie ben ik en hoe kan ik mezelf het beste laten zien
  • Interesse in welke kleuren, stijlen, kleding, accessoires, kapsels etc. het best bij je passen.
  • Nieuwsgierig naar jouw imago en hoe je op anderen overkomt.
  • Aan de slag met een positieve eerste indruk om je communicatie kracht bij te zetten.

Hierdoor krijg je inzicht in wat imago is, wat het belang is van een positieve eerste indruk en hoe jouw imago op een gewenste manier kunt vormgeven. Waardoor bewustwording en ontwikkeling van je eigen identiteit.

Een cadeautje voor jezelf! Verzeker jezelf van een plek op een van de gegeven sessies en meld je snel aan, vermeld je naam en telefoonnummer en geef daarbij duidelijk aan welke datum je wilt komen. 


Woensdag 4 November

Donderdag 26 November

                                                       van 20:00 tot 21:30 uur

Investering  € 15,00 pp

Liever zelf een groepje dames samenstellen, bijvoorbeeld vriendinnen, zussen collega's dat kan natuurlijk ook.

Inschrijven:
                 


Jouw Imago

Wil je alvast een voorproefje van jouw imago, doe dan de volgende test. Ik ben benieuwd wat jouw imago is, die van mij is daadkrachtige winnaar en past helemaal bij mij. Wil je het met me delen wat jouw imago is, laat dan een berichtje achter op mijn Facebook pagina Antoinette Styling, ik zou het geweldig leuk vinden.

Met het imagospel maak je bewust tijd voor elkaar, met aandacht voor elkaar. Het laat je zien hoe bijzonder jij bent met jouw uitstraling. De antwoorden van de medespelers zijn onverwachte cadeautjes voor jezelf.

Ben jij nieuwsgierig? Wil je weten hoe het zit? Welke kleur mooi is bij je? Wat is je uitstraling? Na het spelen van dit spel met zijn 174 vragen, krijg je steeds meer inzichten en ben je bewuster van je uitstraling.

Het Imagospel is een spannend spel met een echte winnaar! Elke speler wint natuurlijk meer inzichten. Maar er zijn  nog meer winnaars. De uitgever van dit spel, Home of Image, heeft als doel om de wereld mooier te maken. En steunt daarom Home of Hope, een kindertehuis in Sri Lanka, waardoor kinderen een kans krijgen.

Inschrijven:
                 

Een indruk van dames die het Imagospel al gespeeld hebben

Een workshopavond Imagospel bij Antoinette gehad, heel verrassend en inspirerend!
Verrassend door de andere invalshoek van vragen die gesteld worden en hoe een ander tegen je aankijkt. Doordat Antoinette regelmatig  inhaakt en op een professionele manier meedenkt, heb ik veel inspiratie opgedaan voor kleding- en haarstijl en
accessoires. Was erg leuk en gezellig!!      

Ik vond het een leerzame avond maar ook gezellig. Ik heb bruikbare tips van jouw gekregen. Maar ook van anderen die het spel mee speelde kreeg ik bruikbare tips. Het is leuk om te horen hoe anderen mij zien. Het was ook leerzaam om te horen welke tips anderen kregen. Als "spelleider" deed je het goed, je vulde goed aan en zorgde voor een goed verloop. Al met al een geslaagde avond.

Mooi dat iedereen kan/mag zijn wie hij/zij is, met de deuren open voor nieuwe mogelijkheden!!!

Leerzaam, gezellig spel, een eye-opener

Het is leuk om bezig te zijn met allerlei aspecten van uiterlijk en innerlijk. Hoe kijken andere naar jou..

Dichter bij je eigen kern kunnen komen, en de mening respecteren van anderen.

Ik ga weer anders kijke met kleding kopen.

Wat meer lef tonen om de juiste kleding te dragen!

Gezellig, laagdrempelig, alle tijd en gastvrij. Leuk voor een zussendag!

Inschrijven: