Ontdek jouw figuur!

Herken jij dit?
  • Een kast vol kleding en niets om aan te trekken
  • Je figuur is veranderd en weet niet meer wat bij je past
  • Je bent veel afgevallen maar vind het lastig om passende kleding te vinden
  • Je bent toe aan een andere stijl
  • Je wilt meer persoonlijkheid uitstralen
  • Je hebt een andere functie en wil jouw kledingstijl daarop aanpassen, zonder jouw persoonlijkheid te verliezen
  • Je wilt NU echt weten wat bij je past
Wanneer je de juiste keuzes maakt en een stijl kiest die echt bij je past, dan versterkt dat je zelfvertrouwen.

Laat jij met je kledingstijl nu werkelijk zien wie je bent of verberg je je ware ik te vaak achter een te hip of misschien juist te oudbollig jasje?

Bij een stijladvies help ik je bij het vinden van een persoonlijke stijl, die bij jou als individu past. Dat is niet mijn stijl en het hoeft ook zeker niet de actuele trend te zijn, want jij bent geen copie van een ander.  

Ook leer ik je je beste kant naar boven te halen. Om je figuur zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, wijs ik je op de aandachtspunten van jouw figuur en laat ik je zien hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Stijl heeft niets te maken met je maat of je gewicht, maar wel met het maken van de juiste keuzes. Bovendien versterk je je persoonlijke uitstraling met een juiste stijl. Daardoor kun je uitstralen wie je daadwerkelijk bent, want dat is toch wat je aan de wereld wilt laten zien?

Tijdens een stijladvies laat ik je naar jezelf kijken, zodat je kunt zien wat je sterke punten zijn en welke kleding het beste past bij jouw persoonlijkheid.

Als je weet waar je op moet letten, zal je alleen nog maar kleding kopen die comfortabel zit en je sterke kanten accentueert. Zo kom je zelfverzekerd over en voel je je prettig bij wat je draagt. Na dit stijladvies weet je wat je moet kiezen.

Het stijladvies bestaat uit 2 sessie, waarvan de eerste een intake is en de tweede sessie het uiteindelijke stijladvies, waarbij we ahv jouw stijlboek gaan bespreken.

Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden, nl een basis of Vipstijl advies.

 


BASIS Stijladvies.

Hierbij gaan we werken met het stijlboek van Youxx. Een algemeen stijlboek met bespreking van jouw persoonlijke aandachtpunten, figuurvorm, stijl en gezichtsvorm. 

Basis stijladvies:   €  125,00*  voor 1 persoon
                                 €  117,50*  voor 2 personen

*los verkrijgbaar een stijlpas € 10,00

Inschrijven voor dit stijladvies ovv Basis stijladvies

VIP Stijladvies.


Hierbij gaan we werken met het stijlboek van Artofimage. Dit stijlboek word persoonlijk voor je gemaakt, met uitwerking van kledingstijlen en -modellen. Je krijgt hierbij ook nog een stijlpas, gemakkelijk mee te nemen als je gaat winkelen.

VIP stijladvies:     €   145,00 voor  1 persoon
                                €   135,00 voor 2 personen

 
Inschrijven voor dit stijladvies ovv VIP stijladvies


Ook interessant als toevoeging bij jouw stijladvies:


Image ID**

Iedereen weet dat kleding, kleur, houding en uitstraling belangrijke factoren zijn voor een non-verbale boodschap. Wat is jouw boodschap binnen het bedrijf en jouw functie? Kun jij je vinden in de kledingvoorschriften? Weet jij wat jouw klanten willen zien?

Het image I.D. van Youxx is hierin een belangrijk hulpmiddel om te kijken of jouw uitstraling past bij het gewenste imago van jouw functie. Hierbij spelen karakter eigenschappen en lichamelijke eigenschappen een belangrijke rol.

Hoe kun jij je het best aanpassen aan de gewenste situatie zonder jouw eigen identiteit te verliezen of geweld aan te doen? Het gaat erom jezelf op een juiste wijze te kleden, niet te verkleden!

Wat straal je uit en wat wil je uitstralen? Het image-id helpt je op weg.

Het Image ID      € 47,00 voor 1 persoon
                              € 39,00 voor 2 personen

**Ook los te boeken zonder stijladvies

Inschrijven ovv Image ID