"...Mode veranderd, Stijl blijft..." Coco Chanel

 
Je ziet iemand in kleding die je zo ontzettend mooi vind, dat wil jij ook. Het model dat ze draagt en de kleur passen helemaal  jou. Maar eenmaal de kledingstukken aan, vind je het niks.

Degenen om je heen zeggen dat het super mooi staat... "Oh, die kleur staat je geweldig en het kledingstuk is voor jou gemaakt..."

Je twijfelt, ja inderdaad het staat zo mooi...maar toch, je twijfelt.... maar het staat zo mooi vind iedereen.
Dit is het moment dat je vaak over stag gaat, en overgaat in aankoop.... NIET DOEN!

Het is de stijl die het bepaald, die moet bij je passen, daar moet jij je gelukkig in voelen... Hoe belangrijk is dat?! Je wilt toch graag een aankoop waar je veel plezier van hebt?


Herken jij dit?
Dan is deze workshop bij uitstek geschikt voor jou, helemaal geweldig om dit samen met je vriendinnen, zussen en/of collega's te doen, zodat jullie elkaar kunnen inspireren!


Je hebt niet één stijl, nee je hebt meerdere stijlen die bij je passen, denk daarbij aan vrouwelijk/casual/modern of vrouwelijk/romantisch/casual die twee hebben al een totaal andere uitstraling, terwijl ze veel op elkaar lijken.


We gaan kijken a.h.v. woorden en beelden welke persoonlijkheden bij jou passen, en van daaruit gaan we jouw stijl creëeren, niet die van een ander maar persoonlijk voor jou! 


Je leert hier bij:
  • Jouw kledingstukken herkennen
  • combinaties maken waardoor ze jouw stijl hebben
  • jezelf door andere laten inspireren ipv copieëren
  • miskopen in je kledingkast die qua kleur- en stijltype bij je passen, favoriet maken door je eigen stijl ervan te maken

Je word je meer bewust van jouw uitstraling, datgene wat je een goed gevoel geeft. Het is de kledingstijl van jouw persoonlijkheid. Je koopt nu alleen maar kleding die echt bij jou passen waar je blij van word.


Creëer je eigen stijl  samen met je vriendinnen, zussen en collega's...  En winkelen word een feest!Investering:  €  39,00 pp
Geschikt:       4 - 8 personen
TIP!  Geweldige workshop samen met collega's als je een kledingprotocol  op je werk hebt. We gaan daarbij kijken naar het kledingprotocol en voegen daarbij jouw persoonlijk tintje, zodat jij je happy voelt in de kleding van je baas...