Achter Antoinette Styling schuilt Antoinette van Haandel, een vrouw die de passie heeft om mensen hun mooie ik te laten zien. Dit bereikt ze eenvoudigweg door goed advies te geven met alle kennis die ze heeft over kleur en stijl.

 

"In 2008 ben ik gestart met de opleiding tot imagostyliste. Ik werd enthousiast door het geven van kleur-, make-up en stijladviezen. Door mijn ervaring merkte ik dat alleen het geven van adviezen voor mij niet voldoende was. Ik ben me gaan verdiepen in de persoonlijkheid achter kleur en stijl, zodat ik mensen nu kan begeleiden in hun innerlijke en uiterlijke kenmerken.

Bij de workshops en adviezen die ik geef, richt ik me vooral op het geven van handvaten en inzichten waardoor de klant zichzelf ontwikkelt. Het is de bedoeling dat de klant zelf nog verder kan groeien na mijn advies. Mijn doel is daarom om mijn klanten zelfkennis en daardoor ook zelfvertrouwen te geven. Dit geeft mij ontzettend veel voldoening. Wat een prachtig vak heb ik!"

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij  Art of Image en colour coaching bij Thelma van de Werff. Daarnaast heb ik nog veel trainingen en workshops gevolgd om nog meer verdieping te krijgen in mijn vak. Het blijft een uitdaging.